Bestil gardinbussen gratis

phone

+45 42 70 60 20

Living Indoor

Lyset er din vigtigste medspiller i indretningen

Hos BAHNSON LIVING sætter vi en ære i at skabe harmoni og balance i ethvert rum, ude som inde. At kunne tæmme og udnytte lysindfaldet optimalt, så der skabes stemning og atmosfære i rummet. Det giver energi og bedre trivsel til de mennesker, der opholder sig der. Lyset er så vigtigt fordi det er en helt central del af vores biologi og dagligdag. Det påvirker vores indre ur både i forhold til dagligdagen og med årtidernes skiftende mængde lys. For lidt lys lægger en dæmper på vores energiniveau og for meget og skarpt lys kan irritere øjnene og skabe dårlige betingelser ved f.eks. arbejde ved skærm.

Vi leverer komplette løsninger til ethvert rum og altid med dine behov og ønsker for øje.  Vi står klar med gode råd og kan vejlede fra start til slut på netop dit projekt – også hvis du har planer om f.eks. en om- eller tilbygning.

Ved større projekter kan det være en god idé at tage os med på råd fra begyndelsen - det gør det nemmere at opnå og bevare en rød tråd igennem processen.

Vi tilbyder det bredest mulige sortiment af farver, kvaliteter og løsninger og vi leverer alle stilarter: Klassisk, Moderne, Minimalistisk, Lounge, Hotel, Feng Shui, Nordic mm. 

Altid til markedets BEDSTE priser.

 

quote-lille-green 

Velkommen til dit nye hjem, Living Indoor

 

Hos BAHNSON LIVING får du altid GRATIS råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

BAHNSON LIVING - MED PRISGARANTI.

peter-sidebar-ny

Hvis du ønsker at få en snak om mulighederne i dit nye projekt, så kontakt os gerne på tlf.

42 70 60 20

Du kan skrive til os - så vil vi kontakte dig!

Kontakt os i dag