Bestil gardinbussen gratis

phone

+45 42 70 60 20

Living Kids

Farver, leg & kreativitet

Med børn i huset opstår behovet for fornyelse oftere end i bopælens andre rum. Indretning og udtryk skal følge barnets udvikling og lys og farver spiller i den forbindelse en stor rolle. Barnets sanser er i spil og de påvirkes i høj grad af farvernes sammensætning i indretningen.

Tone-i-tone farver med enkelte genstande i stærke farver kan skabe ro og harmoni og er ofte et fornuftigt valg til det lille spædbarn. Her er brug for ro og fokus på få ting ad gangen. De sprælske farver stimulerer derimod fantasi og kreativitet i barnet, hvilket kan være ideelt for børn i tumlinge- og førskolealderen. Her er barnets fokus på omverdenen og det suger til sig af lærdom og inspiration.

Uanset hvad der passer til dit barn og den overordnede indretning i dit hjem, kan vi tilbyde et hav af muligheder og står klar med gode råd til indretning, der kan vokse med barnet.

 

quote-lille-pink 

Hyggelige og sjove børneværelser, Living Kids

 

Hos BAHNSON LIVING kan vi tilbyde de nyeste materialer indenfor indretning til børn og unge. Et bredt udvalg af rullegardiner med et væld af søde, sjove og seje børnemotiver fra danske designere. Uanset om det skal være prinsesser eller superhelte, dyremotiver eller farvestålende mønstre.

Vi har også 100% mørklægning til det lille barns værelse når der er behov for effektivt at kunne lukke lyset ude ved sengetid. Vi tilbyder ligeledes et udvalg af puder og hynder i farver, der matcher gardiner, tæpper, vægfarve osv.

LIVING KIDS gør det nemt at vælge med et bredt udvalg af farver, kvaliteter og løsningsmuligheder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

peter-sidebar-ny

Hvis du ønsker at få en snak om mulighederne i dit nye projekt, så kontakt os gerne på tlf.

42 70 60 20

Du kan skrive til os - så vil vi kontakte dig!

Kontakt os i dag