Bestil gardinbussen gratis

phone

+45 42 70 60 20

Living Office

Solen vælter ind ad vinduerne

Og nogle dage er det helt vidunderligt, andre dage kan det desværre gøre hverdagen på job til en ubehagelig affære. Hovedpine, træthed og generel irritation kan på længere sigt give flere sygedage blandt dine medarbejdere og i sidste ende skabe ringere vilkår for virksomhedens vækst.
Det skarpe lys generer arbejdet ved skærmen, den stigende varme skaber utilpashed og måske er det helt umuligt at se præsentationen i møde- eller klasselokalet pga. lysindfaldet fra vinduerne. Et usundt indeklima handler ikke blot om god ventilation og hygiejne, men også om et velafbalanceret lysindfald på alle tidspunkter af arbejdsdagen. 

Med vores LIVING OFFICE sortiment tilbyder vi en bred vifte af løsninger, der sikrer dig og din virksomhed de bedste betingelser for en hverdag med øget arbejdsglæde og trivsel. Med udgangspunkt i jeres virksomhed/institution og en solid erfaring, står vi klar med grundig vejledning og markedets bedste priser.

Vi har mulighed for at tage udgangspunkt i jeres visuelle udtryk og eksempelvis levere i farver, der understøtter firmaets logo og øvrige interiør. Måske har i en særlig stil i jeres indretning, I ønsker skal reflekteres i valget af gardiner, solafskærmning osv. Uanset ønsker og stil kan vi opfylde dem!

Institutioner, hoteller og sygehuse kræver mere hårdføre materialer, der kan modstå slid og belastning samt være FLAMMESIKKERT for øget sikkerhed. Også her kan vi tilbyde løsninger af højeste kvalitet, så din virksomhed er sikret bedst muligt. 

 

quote-lille-grey 

Smukkere omgivelser, bedre trivsel. Living Office

 

RING OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD - vi har god erfaring med alle typer erhverv, kontorer, skoler, institutioner, hoteller og sygehuse. Vi kan helt sikkert også hjælpe jer.

BAHNSON LIVING leverer altid til markedets bedste priser. Se også Living Light.

 

 

peter-sidebar-ny

Hvis du ønsker at få en snak om mulighederne i dit nye projekt, så kontakt os gerne på tlf.

42 70 60 20

Du kan skrive til os - så vil vi kontakte dig!

Kontakt os i dag