Bestil gardinbussen gratis

phone

+45 42 70 60 20

Living Outdoor

Trods alle vejrudsigter - hele sommeren

Sommer i Danmark kan af og til være en utilregnelig affære. Det ene øjeblik bager solen på terrassen, det næste falder sommerregnen og gør hynden på solsengen gennemblødt.

Med LIVING OUTDOOR kan du en gang for alle trodse alle vejrudsigter. Med en markise fra BAHNSON behøver du ikke at trække indenfor, når det trækker sammen til en byge. Markisen skygger også effektivt mod solen på de varmeste dage og skaber en hyggelig lille dugfri zone på romantiske stjerneklare aftener. Og hvis den solopvarmede husmur ikke luner tilstrækkeligt, kan du tænde for den INDBYGGEDE terrassevarmer på samme betjening, som  du styrer markisen og de indbyggede LYSSPOTS med.

En særlig sikring sørger endda for automatisk at køre din markise ind, hvis det skulle blæse op efter du er taget hjemmefra. Så bliver det ikke nemmere!

 

quote-lille-blue 

Uderum lige efter dit hoved, Living Outdoor

 

LIVING OUTDOOR er også klimagardiner til udestuen, der effektivt sænker temperaturen og blidt dæmper lyset, intelligente, fuldautomatiske pergolaer og –vinduesmarkiser,  der selv ruller ud og ind med vejrets skiften.

BAHNSON LIVING er eksperter i markiser og uderum og tilbyder den bedste kvalitet til markedets bedste priser. Vi kan tilbyde totalentreprise på større opgaver og samarbejder kun med nøje udvalgte håndværksmestre.

Hvis du går med en drøm om dit eget uderum, så kontakt os for et altid GRATIS OG UFORPLIGTENDE tilbud – og måske et godt råd med på vejen.

peter-sidebar-ny

Hvis du ønsker at få en snak om mulighederne i dit nye projekt, så kontakt os gerne på tlf.

42 70 60 20

Du kan skrive til os - så vil vi kontakte dig!

Kontakt os i dag